2/10/21

Fa un dia esplèndid

No he pogut dormir gaire, avui. M'he llevat d'hora igualment per anar a esmorzar al bar. Un bar normal. Sense cafès moderns ni pissarres en anglès ni la paraula "cortado" en cursiva. Ni plantes modernes. (Hi ha plantes modernes.) I un home calb que porta el bar i que és una mica esquerp. Com si estigués cansat, però a la vegada amb molta força. És una combinació estranya.

Aquest últim mes m'he enamorat de la Maeve de Sex Education. I de la Tess de L-Word Generation Q. I d'una noia que anava en bici, que vaig veure passar pel carrer un divendres. Vaig imaginar que venia a casa a sopar.  

Vaig tenir sexe. Després d'un any i mig d'abstinència. En primer lloc, només la coneixia d'unes hores. En segon lloc, era una noia introvertida i jo no vaig saber comunicar-me bé. En tercer lloc, crec que sóc demisexualTot i aixílo de l'any i mig d'abstinència no és del tot veritat. He tingut sexe amb mi mateixa. I també vaig tenir sexe telefònic i sexting. He de dir que m'encanta el sexe telefònic i per missatges. Em sembla molt eròtic. Vaig tenir moltes fantasies de fer-ho de manera física, sense cables, amb aquella persona. Diria, inclús, que potser em vaig enamoriscar. Ho definiria com que alguna cosa em feia sentir millor. Però va desaparèixer. Va deixar de contestar els meus missatges. Va deixar de comunicar-se amb mi. Vaig pensar que li havia passat alguna cosa. Una amiga em va dir que m'havia fet ghosting. Li vaig dir que era impossible, que més o menys coneixia a aquesta persona des de feia molts anys. He pensat que potser va conèixer a algú i no m'ho va voler dir. He pensat que jo no li agradava prou. He pensat que potser té una malaltia. He pensat en mil coses.

La veritat és que no tinc gaire sort. Però no em vull fer la víctima perquè no és gens sexi. I mai em dieu... ho sento. Bé, sí, va haver-hi una persona que després d'un any em va escriure per dir-me que ho sentia. Li vaig donar les gràcies. 

Jo no tinc problemes per dir "ho sento" quan sé que (potser) li he fet mal a algú. Però de vegades ho dic quan no toca.

He plorat una mica aquest matí. M'he trobat a la X. I sempre li vull dir que estimava molt a la seva amiga, però és que no toca dir-li. Probablement, ja ho sap. 

El meu veí té nòvia. Sis mesos després de tallar amb l'altra, amb la que portava 12 anys, va començar a sortir amb aquesta altra. Els tios heteros, en general (en general), al cap de pocs mesos d'estar sols, s'enganxen a una altra persona, ja sigui de manera contínua o esporàdica. 

Les persones que porten el coll tatuat em fa la sensació que s'ofeguen.

Lo del volcà de la Palma és terrible i espectacular al mateix temps. Em sap greu per la gent que de l’illa. Què deu pensar ella del volcà?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tu mensaje